Volendam | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Volendammer slachtoffer woningoverval

overval / beroving

Volendam - Een 83-jarige man uit Volendam werd donderdagavond het slachtoffer van een woningoverval. Dit gebeurde rond 23.45 aan de Papaverstraat.

Het slachtoffer liep zijn tuin in om afval weg te gooien en keerde toen terug naar de woning. Toen de man in de deuropening stond, werd hij vanuit het niets op de grond gegooid. Terwijl het slachtoffer op de grond lag, ontstond er een worsteling waarna de verdachte vervolgens is weggerend. Omdat het donker was en het allemaal zo snel ging, kon de man niet zien hoe zijn belager eruit zag. Wel hoorde de Volendammer een mannenstem naar hem schreeuwen. De verdachte kon door de heldhaftige actie van het slachtoffer de woning niet binnen komen en heeft niets buit kunnen maken. Doordat het slachtoffer overstuur was, meldde hij het pas enkele uren later bij de politie.

De politie doet onderzoek naar deze woningoverval en is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben rond 23.45 uur aan de Papaverstraat of omgeving dat met deze overval te maken kan hebben. Hebt u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

2017196647

Soortgelijke berichten

Getuigenoproep woningoverval
Utrecht

Woningoverval Utrecht
Utrecht

Getuigenoproep woningoverval
Amstelveen

Onderzoek naar woningoverval Dordrecht
Dordrecht

Slachtoffer woningoverval overleden
Zoetermeer

Poging woningoverval Roggeveld
Soest

Onderzoek naar woningoverval Rotterdam
Rotterdam

Bewoonster gewond bij woningoverval
Arnhem

Politie zoekt getuigen woningoverval
Beverwijk

Ouder echtpaar slachtoffer woningoverval
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio